slider

mail2

02Slider011-mail3

Logistika

Enota LOGISTIKA  združuje avto park, strojni park in vzdrževanje mehanizacije. Izvajamo dela za lastne potrebe in za potrebe tujih naročnikov. Za izvajanje prevozov razsutih tovorov imamo na razpolago večje število tovornih  vozil različnih velikosti in nosilnosti,  ki so opremljena tudi za izvajanje zimske službe, kot tudi specialna vozila UNIMOG za izvajanje najzahtevnejših del pri rednem zimskem in letnem vzdrževanju cest. Za prevoz in vgrajevanje betonskih mešanic imamo enoto opremljeno z avtomešalci in dvema črpalkama za vgrajevanje betona z dosegom 24 in 28m.

Strojne usluge nudimo z različnimi vrstami gradbenih strojev kot so bagri, buldozerji, valjarji, rovokopači, nakladalniki, polagalci asfalta, rezkarji za asfalt, grederji, mobilnim drobilcem in sejalno garnituro za predelavo različnih vrst kamenin in odpadkov. Za potrebe zimskega vzdrževanja dela izvajamo z raznimi vrstami snežnih rezkarjev in odmetalcev.  Razpolagamo tudi z dvema žerjavoma za potrebe izvajanja del na področju visokih gradenj.

 

Vso tehnološko opremo enota vzdržuje v lastni delavnici za vzdrževanje mehanizacije, ki nudi storitve tudi tujim naročnikom.